Skriv en tekst her
 
Skriv en tekst her

LIDT OM MALERIERNE

De fleste af mine malerier er meget farverige, og jeg maler ofte i varme farver. De giver glæde og energi, og mine billeder bliver ofte omtalt som "glade" billeder. 

Selvom jeg maler i flere lag og ofte med mange forskellige farver, bestræber jeg mig altid på, at der alligevel bliver balance og ro for øjet.

Jeg elsker de små detaljer som opstår undervejs. De ser så tilfældige ud, men der arbejdes længe og grundigt før de dukker op. Det er her det magiske sker og pludselig er der en " historie" i billedet. Vi oplever alle noget forskelligt og det er utrolig spændende at høre, hvad andre ser. 
Derved bliver maleriet også pludselig mere personligt for den enkelte. 

 

 

Og lidt om mig.....

Som barn tog mine forældre ofte mine søskende og jeg med på kunstudstillinger. Det betød
mange ventende timer i bilen, 
men med årene kom interessen og jeg drømte om selv at kunne
male engang. 
Jeg har tegnet og indrettet huse, så længe jeg kan huske, og i 2007 byggede min
mand 
og jeg vores drømmehus - eet ud af en kæmpe stak tegninger. Pludselig stod vi med 6

meter høje væge og næsten ingen af vores billeder kunne bruges. Hustegningerne blev erstattet
med pensler 
og jeg har malet lige siden.

Jeg er uddannet på kontor og har bl.a. arbejdet på Skallerup Seaside Resort i 14 år.
Jeg er gift med Kristian og sammen har vi to børn, som begge nu er flyttet hjemmefra. Vi bor i Brønderslev, hvor vores virksomhed PSC også har til huse. Vores virksomhed leverer displays til bl.a  Porche, Mercedes og Siemens samt mange flere. I 2013 var jeg så heldig at få bygget et skønt atelier i forbindelse med vores virksomhed, så det er herfra jeg arbejder hver dag - og også her jeg sælger og udstiller mine malerier. Vi tilbringer mange dage i vores sommerhus ved Vesterhavet, så her har jeg også en lille "maler-plads" i vores anneks. Jeg kunne male altid og har svært ved at slippe det igen.
Udover maleriet elsker jeg alt med indretning, så det er ikke uden grund, at min mand og jeg har renoveret og solgt en del sommerhuse. ALT bliver rykket ud og jeg er efterhånden ekspert i at samle køkkener. Engang imellem tager jeg imod indretningsopgaver  - det synes jeg er super spændende.