Skriv en tekst her
 
Skriv en tekst her

LIDT OM MALERIERNE

De fleste af min malerier er meget farverige, og jeg maler ofte i varme farver. De giver glæde og energi, og mine billeder bliver ofte omtalt som "glade" billeder. 

Selvom jeg maler i flere lag og ofte med mange forskellige farver, bestræber jeg mig altid på, at der alligevel bliver balance og ro for øjet.

Udover de abstrakte, er jeg begyndt at male, hvad jeg kalder Horisont-billeder. Mange dage om året tæt på stranden og Vesterhavet, har givet mig inspirationen til disse. Farverne er nedtonet og motiverne giver ofte ro og fordybelse.
Jeg synes det er fantastisk at kunne skifte mellem disse to stilarter - alt efter hvad "humøret" er til. På den måde får jeg det bedste frem i begge slags billeder.

 

Og lidt om mig.....

Som barn tog mine forældre ofte mine søskende og jeg med på kunstudstillinger. Det betød mange ventende timer i bilen, men med årene kom interessen og jeg drømte om selv at kunne male engang. Jeg har tegnet og indrettet huse, så længe jeg kan huske, og i 2007 byggede min mand og jeg vores drømmehus - eet ud af, gennem tiden, en kæmpe stak tegninger. Pludselig stod vi med 6 meter høje væge og næsten ingen af vores billeder kunne bruges. Hustegningerne blev erstattet med pensler og jeg har malet lige siden.

Jeg er uddannet på kontor og har bl.a. arbejdet på Skallerup Seaside Resort i 14 år.
Jeg er gift med Kristian og sammen har vi to børn. hvoraf vores ældste nu er flyttet hjemmefra. Vi bor i Brønderslev, hvor vores display-virksomhed PSC også har til huse. Vores virksomhed leverer displays til bl.a  Porche, Mercedes og Siemens samt mange flere. I 2013 var jeg så heldig at få bygget et skønt atelier i forbindelse med vores virksomhed, så det er herfra jeg arbejder hver dag. Udover maleriet er jeg helt tosset med indretning, så det er ikke uden grund, at min mand og jeg begyndte at renovere gamle sommerhuse for 4-5 år siden. ALT bliver rykket ud og jeg er efterhånden ekspert i at samle køkkener. De nye ejere kan holde ferie fra første dag, og det glæder mig bare så meget at kunne give folk en god oplevelse.